Display support for Pandaboard

John Rigby john.rigby at linaro.org
Fri Mar 11 01:05:58 UTC 2011


John,

It should work with linux-linaro-2.6.38 with the correct config.  Make
sure to turn off CONFIG_OMAP2_DSS_SDI as it cause a access fault.  See
lp:720055.

John

On Thu, Mar 10, 2011 at 5:51 PM, john stultz <johnstul at us.ibm.com> wrote:
> On Wed, 2011-02-09 at 18:57 -0500, Nicolas Pitre wrote:
>> On Wed, 9 Feb 2011, Anand Gadiyar wrote:
>>
>> > @Nicolas,
>> >
>> > None of these have been queued up by the respective maintainers yet,
>> > so they aren't in linux-next as of today. However I believe there are
>> > no outstanding review comments for these.
>> >
>> > I can send a pull request for these if it's okay with you. Let me know
>> > if you need them based off any particular tag/commit/branch.
>>
>> Feedback so far appears to be fine from what I've seen.
>>
>> Pulled and pushed out.
>
> So I just got a panda board, and I've been trying to get display output
> on either of the hdmi connections with either the linaro-2.6.37 tree or
> the linaro-2.6-38 tree and neither of them seem to be working for me.
>
> Building with the same config the hdmi on my beagleboard xm works fine.
> Is there some subtle config difference needed?
>
> Anand: Any tips here? Or are there more patches still pending?
>
> thanks
> -john
>
>
> _______________________________________________
> linaro-dev mailing list
> linaro-dev at lists.linaro.org
> http://lists.linaro.org/mailman/listinfo/linaro-dev
>



More information about the linaro-dev mailing list